Wat Eten We Vandaag: Bloemkoolpuree met pittige gehaktballen | Koken & Eten



Zachte, romige bloemkoolpuree met knapperige aardappelen en pittige gehaktballetjes. Dit is een standaard AVG, maar wel eentje met veel smaak en specerijen. Binnen een half uur kunt u genieten van een heerlijke maaltijd.

Dit recept is afkomstig van Eatertainment.

Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vlees, hoofdgerecht

Ingrediënten:
– 400 g aardappelpartjes
– 3 eetlepels olijfolie
– 2 theelepels knoflookpoeder
– Peper en zout
– 1 groentebouillonblokje
– 400 g bloemkool
– 250 gram rundergehakt
– 1 theelepel sambal oelek
– 2 el gehaktkruiden
– 10 g bieslook
– 25 ml halfvolle melk
– 1 el ongezouten boter

Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijken Eatertainment.nl

Maak gratis online uw eigen receptenboek met uw favoriete recepten Eatertainment.nl. Plan ze met behulp van de weekmenuplanner. Ontdek talloze makkelijke recepten met o.a. voedingswaarden, tips, workshops en receptvideo’s. Vind persoonlijke eetinspiratie, online en bij jou in de buurt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *