Elfrink & De Mos | ‘Lastige avond voor PSV in Frankrijk, en Ajax wordt echt niet met 7-0 verslagen’ | PSV


Met filmpjeIn de nieuwe aflevering van Elfrink & De Mos bespreken oud-coach Aad de Mos en PSV-kijker van het Eindhovens Dagblad Rik Elfrink de stand van zaken bij PSV. Dit keer gaat het vooral over RC Lens en de ontmoeting met Ajax.


Sport redactie


Elfrink & De Mos zijn kort en krachtig over PSV, dat zaterdag eenvoudig Fortuna Sittard versloeg. “Een wedstrijd zoals zo vaak, vlak voor een Champions League-duel. Voorbereiding op de grote klus, dat was het”, zegt De Mos.

PSV speelt dinsdagavond tegen RC Lens, dat vijftiende staat in de Franse competitie. “De Champions League is voor hen de kans om iets van het seizoen te maken”, zegt Elfrink. De Mos: “Ze hebben Arsenal verslagen, dus je hebt echt kwaliteiten. Ik denk dat het een lastige avond gaat worden en dat het in 2-2 zal eindigen.”

Ajax gaat zondag op bezoek in Eindhoven. Hoe gek het ook klinkt, het is een ontmoeting tussen de koploper en de nummer 17(!) van de eredivisie. “Ik lees overal dat dit 5, 6 of zelfs 7-0 wordt. Maar ik denk van niet”, zegt De Mos. “Daar geloof ik niet in. PSV moet niet in de val lopen dat dit een fluitje van een cent wordt.”

Elfrink & De Mos en een man achter de bank.
Elfrink & De Mos en een man achter de bank. © ED

Blijf op de hoogte van het laatste sportnieuws via de Eindhovens Dagblad nieuwsbrief!

Voor alle sportliefhebbers is er goed nieuws: ED.nl heeft dagelijks een sportnieuwsbrief! Via deze nieuwsbrief ontvang je als lezer het meest relevante en laatste sportnieuws direct in je inbox. Klik op deze link en vink de sportnieuwsbrief aan. Vul je e-mailadres in en je bent klaar om elke dag, rond de lunch, het laatste sportnieuws te ontvangen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *