Meijer zinspeelt op passeren Cillessen en zorgt voor twijfel • Grote druk op Vitesse, team zonder vertrouwen | NEC


Snijden en draaienVitesse werd volledig verloren door Feyenoord. Wordt er al nagedacht over de strijd tegen degradatie in Arnhem? NEC speelde een zeer matige wedstrijd tegen Almere City, maar hoe zit het met het wel of niet inzetten van Jasper Cillessen?

Volgens clubwatcher Jeroen Bijma (NEC) en Lex Lammers (Vitesse) is het niet handig hoe trainer Rogier Meijer handelt bij het passeren van doelman Jasper Cillessen. Volgens Bijma zullen de resultaten in de komende wedstrijden cruciaal zijn voor de positie van Meijer.

De stemming bij Vitesse is niet veel beter nadat de ploeg kanonnenvoer was tegen Feyenoord. Het is nog vroeg om dat te zeggen, maar Lex Lammers sluit niet uit dat de Arnhemmers uiteindelijk moeten strijden tegen degradatie.

Beluister hieronder alle afleveringen van Kappen en Draaien. Ook via Spotify.

Een bijzonder gezicht: Jasper Cillessen op de reservebank van NEC laatste wedstrijd tegen Almere City.  Op de voorgrond: clubwatchers Jeroen Bijma en Lex Lammers en presentator Nanne Nicolasen.
Een bijzonder gezicht: Jasper Cillessen op de reservebank van NEC laatste wedstrijd tegen Almere City. Op de voorgrond: clubwatchers Jeroen Bijma en Lex Lammers en presentator Nanne Nicolasen. © Pro Shots / Raphaël Drent

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *