Drie mannen gewond bij steekincident, mogelijk na inbraak: bebloede honkbalknuppel in voortuin gevonden | Binnenland

[ad_1]

Bij een steekincident bij een woning aan de Wezelsedijk in Wijchen zijn vrijdagochtend drie mannen gewond geraakt. De politie kreeg in eerste instantie een melding van een inbraak. Welke rol de gewonden bij het incident hebben gespeeld, is nog niet duidelijk.

De drie mannen zijn aangehouden en naar het ziekenhuis gebracht. Eén van hen is ernstig gewond, de andere twee reageerden meteen toen de politie hen aantrof, zei een agent ter plaatse.

De politie kreeg rond 07.00 uur een melding van een inbraak. Agenten haastten zich onmiddellijk naar de woning en er werd een traumahelikopter ingezet.

Mensen aanwezig in het huis

Het is nog onduidelijk wat de rol van de mannen is geweest bij het mogelijke inbraak- en steekincident en of de inbraak überhaupt heeft plaatsgevonden. Op het moment van het incident waren er mensen in de woning. Volgens de agent is nog niet bekend of dit de bewoners waren.

Aan het einde van de ochtend is het huis nog steeds afgezet. Agenten, forensisch rechercheurs en speurhonden doen onderzoek, er vliegt een drone door de lucht. In de voortuin zijn nog steeds een bebloede honkbalknuppel en een plas bloed te zien.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *