Panenka | Rafael van der Vaart die het bij Ajax-spelers heeft over niveau-Excelsior… Wat een lariekoek!’ | Nederlands voetbal


met filmpjeSjoerd Mossou en Hidde van Warmerdam blikken in de nieuwste Panenka terug op het afgelopen voetbalweekend. Daar gaat het vooral om de megacrisis bij Ajax. “Zelfs Roda, Willem II en NAC spelen beter dan Ajax.”


Sport redactie


Laatste update:
17:16

“In een staat van chaos krijg je dit soort fantastische wedstrijden met FC Utrecht – Ajax”, zegt Mossou in de nieuwste aflevering van Panenka. “Er heerst een totale impasse bij Ajax, er is niemand die een besluit kan en wil nemen. Ondertussen blijft de trainer gewoon zitten, het is een bijzondere situatie. Wat ik nog specialer vind: iedereen zegt dat Steijn dat wel kan.” doe er niets aan.”

“Zelfs Roda, Willem II en NAC spelen beter dan Ajax”, vervolgt Mossou. Daar gebeuren geen vreemde dingen zoals bij Ajax, het heeft niets met teamsport te maken wat ze daar doen.” Ook gaat het over de clash tussen Feyenoord en Lazio in de Champions League, zo wordt Aad de Mos genoemd en de hartverwarmende persconferentie van PSV-coach Peter Bosz.

Schema Eredivisie seizoen 2023-2024
kijk hier het volledige eredivisieprogramma voor het seizoen 2023-2024, inclusief alle resultaten. Kijk naar hier de ranglijst.

Programma eredivisie


Stand eredivisie


Luister hier naar al onze voetbalpodcastsBekijk hier alle video’s over het Nederlandse voetbal

Steijn met zijn assistenten op de bank.
Steijn met zijn assistenten op de bank. © ANP

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *