Krezip-collega’s kijken ogen uit bij drummer Bram en zijn show met U2 in Las Vegas | ShowJacqueline Govaert deelde de beelden van het bezoek op haar Instagram-account. Ook schrijft ze: ‘Weekendje weg’. Eerder waren op het account van de groep ook beelden te zien van Van den Berg die zijn muzikale collega’s bedankte voor de kans bij U2. Het bezoek stopte overigens niet alleen bij het Ierse concert, maar ze gingen ook naar het casino in de gokstad.

Sinds eind september vervangt Van den Berg drummer Larry Mullen Jr., die herstellende is van een operatie. Hij neemt de woorden Als ik kon, zou ik blijven van Krezip’s eerste treffer heel serieus. De concertreeks in Vegas wordt verlengd tot en met 18 februari en de drummer blijft tot die tijd onderdeel van U2. Bram Hakkens heeft hem inmiddels vervangen bij Krezip.

Van den Berg maakte op zijn verjaardag zijn debuut als drummer voor U2. Deze site was er en je leest erover in dit artikel: U2-zanger Bono over verjaardagsdrummer Bram van den Berg: ‘Dat is een hele coole Nederlandse heer’.

Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.

Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *