Sylvie Meis bevestigt relatie met Quote 500-miljonair Wim Beelen: ‘Mijn liefde’ | ShowWim Beelen (48) wordt ook wel de afvalkoning genoemd. Hij is geboren in Nunspeet en staat in de Quote 500 met een geschat vermogen van 155 miljoen euro. Rijk werd hij vooral van bouwafval. Jaarlijks worden door Beelen honderden panden gesloopt. De restmaterialen worden vervolgens hergebruikt. Hij begon op 17-jarige leeftijd als ondernemer en Beelen groeide uit tot het grootste sloopbedrijf van Nederland en de nummer 17 van de wereld.

Sinds 2020 is hij geen eigenaar meer van het bedrijf. Hij verkocht het en werkt sindsdien op een campus voor het bouwen van superjachten. Die interesse is niet slechts één. Hij heeft er zelf één: de Gelukkig ons. Dat is een jacht van 42 meter en een waarde van zo’n 17,5 miljoen euro. Ideaal voor Sylvie om op te wandelen. De Duitser Afbeelding heeft de twee onlangs op hetzelfde jacht op camera vastgelegd.

Sylvie scheidde begin dit jaar van haar kunstenaar Niclas Castello. Voordat hij met Niclas trouwde, was Meis getrouwd met Rafaël van der Vaart. In 2017 verloofde Sylvie zich met de rijke zakenman Charbel Aouad, maar dat heeft nooit tot een huwelijk geleid. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving. Eind 2018 maakte Sylvie bekend dat ze een relatie had met de 28-jarige producer Bart Willemsen. Dat was echter een liefdesrelatie van korte duur, want in april werd bekend dat de twee al uit elkaar waren. Twee maanden later ontmoette ze Castello.

Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.

Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *