The Rock klaagt over huidskleur wassen beeld in museum, ook Lil Wayne uit kritiek op die van hem | Show

[ad_1]

Dwayne ‘The Rock’ Johnson laat zijn team contact opnemen met een wassenbeeldenmuseum in Parijs omdat het standbeeld van hem daar een te lichte huidskleur heeft. Dat laat de acteur weten in een bericht op Instagram.

“Ik laat mijn team contact opnemen met onze vrienden in het Grévin Museum in Parijs, Frankrijk”, schreef hij. “Zodat we daar kunnen werken aan het bijwerken van mijn wassen beeld met enkele belangrijke details en verbeteringen, te beginnen met mijn huidskleur. En de volgende keer dat ik in Parijs ben, kom ik langs om wat te drinken met mezelf.”

Het wassen beeld van The Rock werd vorige week onthuld aan het publiek, waarna online al snel reacties ontstonden over de lichtere huidskleur dan de voormalig worstelaar in het echt heeft. Nadat cabaretier James Andre Jefferson Jr. op komische wijze met het nieuws aan de slag was gegaan, deelde The Rock dat filmpje zelf, inclusief zijn reactie.

Probleem

Lil Wayne heeft, in navolging van The Rock, ook verklaard dat hij zichzelf niet herkent in een wassen beeld van hem in een museum, in zijn geval in Tennessee. Dat zei de rapper in een bericht op X op de dag dat The Rock ook commentaar gaf op een afbeelding van hem.

‘Sorry wassenbeeldenmuseum, maar dat ben ik niet! Maar jullie hebben het geprobeerd”, schreef Lil Wayne. “En ik waardeer de moeite.” Hoewel het beeld zeker een jaar geleden werd neergezet, duikt het nu weer op vanwege het beeld van The Rock.

Ondertussen zei Blink 182-drummer Travis Barker dat hij erg onder de indruk was van een wassen beeld van hem dat zondag werd onthuld in Madame Tussauds Las Vegas. “Wauw, dit is te gek”, schreef de muzikant op Instagram. “Ik ben vereerd, ik ben gevleid, ik ben geschokt. Het ziet er zo verdomd echt uit.”

Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.



Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *