Democratische leiders: Harris wilde zelf haar nominatie verdienen

[ad_1]

“Nu het proces is voltooid, van onder naar boven, staan ​​we hier vandaag om ons te scharen achter vicepresident Kamala Harris,” zei een enthousiaste Schumer, die klapte voor de aanwezige journalisten. “Ik applaudisseer, dat hoeft niet.”

Schumer zei dat Harris op de hele partij kan rekenen als hij “het volgende hoofdstuk in onze queeste” aanpakt: Trump verslaan. “Met één stem spreken we ons nu uit over de gevaren die hij vormt voor werkende gezinnen, voor ons land en voor onze democratie.”

Gezond verstand

“Vicepresident Harris is een verdienstelijke kandidaat,” zei de Democratische leider van het Huis van Afgevaardigden, Hakeem Jeffries. “Kamala Harris is een nuchtere leider die weet hoe ze concrete resultaten kan leveren voor hardwerkende Amerikaanse belastingbetalers.”

De twee partijleiders prezen Joe Biden allebei. “Hij is gewoon een eervol man in hart en nieren. Een familieman, een diep religieus man. We houden van hem, echt waar,” zei Schumer. Zowel hij als Jeffries noemden zijn besluit om zich terug te trekken als presidentskandidaat een “onbaatzuchtig besluit.”

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *