Voetbalpodcast | ‘PSV was niet slechter dan Lens, maar ook niet beter’ | Nederlands voetbal

[ad_1]

PSV droomt van de volgende ronde in de Champions League. Daarvoor was een overwinning in Lens in de derde groepswedstrijd zeer wenselijk. De ploeg van coach Peter Bosz moest genoegen nemen met een punt. Etienne Verhoeff praat met Maarten Wijffels over die wedstrijd, de opmerkelijke wedstrijd in Manchester, Feyenoord-Lazio en de werkweek van Hedwiges Maduro in de AD Voetbalpodcast.

“Het was een terechte uitslag. PSV was niet slechter dan Lens, maar ook niet beter”, concludeerde Wijffels na de 1-1 in Lens. “Dan zie je het verschil tussen de Premier League en Europa. In Nederland creëren ze veel kansen, bij Lens was dat anders. Het was allemaal ‘niet helemaal’.”

Feyenoord treft Lazio vanavond thuis. In de Champions League laat de ploeg van coach Arne Slot een stijgende lijn in het spel zien. “De eerste wedstrijd van Feyenoord in de Champions League begon zenuwachtig. Tegen Atlético Madrid speelden ze al vrijer. Als ze die lijn doortrekken, hebben ze een goede kans om Lazio thuis te verslaan. Dat zou een droomscenario zijn.”

Beluister nu de gehele AD Voetbalpodcast via AD.nl, de AD App of je favoriete podcastplatform.

Schema Eredivisie seizoen 2023-2024
kijk hier het volledige eredivisieprogramma voor het seizoen 2023-2024, inclusief alle resultaten. Kijk naar hier de ranglijst.

Luister hier naar al onze voetbalpodcasts



Bekijk hier alle video’s over het Nederlandse voetbal

Miniatuurvoetbalpodcast
Miniatuurvoetbalpodcast © AD-video

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *