In Deventer is een bankje op te halen en postzegels uit Denemarken en Luxemburg gevraagd | Lezers Helpen Lezers

[ad_1]

LEZERS HELPEN LEZERSIn Dedemsvaart zijn vier seniorenstoelen te halen en Henk uit Deventer biedt een bankje aan. De ene lezer heeft iets nodig, de ander biedt iets aan. In ‘Lezers helpen lezers’ verbindt de Stentor al jaren mensen met vraag en aanbod. Vandaag hebben we weer zeven nieuwe oproepen.

1. Aangeboden: matrassen

Gratis af te halen in Apeldoorn: twee ongebruikte matrassen van het merk Meradiso. De afmetingen zijn 200 bij 90 centimeter. Heeft u interesse? Dan kunt u contact met ons opnemen.

j.stokkel5@chello.nl

Jouw vraag of aanbod hier? Zo doe je mee

Op zoek naar dat ene stripboek dat nog ontbreekt in je collectie? Een prachtig meubelstuk dat je een tweede leven wilt geven? Je vindt het hier, in Lezers helpen lezers: mail naar readershelpreaders@destentor.nl. Redacteuren Niels en Bram ontvangen graag uw mail en helpen u verder. Wij plaatsen dagelijks nieuwe inzendingen. Een inzending kan maximaal drie dagen achter elkaar in een artikel voorkomen.

2. Verloren bril

Verloren: een bril met zilveren montuur van mijn kleindochter. Ik heb deze laten liggen in de speeltuin aan de Harrebrink in Heino. Heeft iemand deze bril gevonden? Reageer.

harrie0251@gmail.com

3. Gezocht: postzegels

Ik verzamel postzegels uit Luxemburg en Denemarken. Heeft iemand toevallig postzegels uit deze landen en gebruikt u ze niet? San, ik wil ze graag van u overnemen voor de verzendkosten.

Lochem, simonpaans@gmail.com

4. Balpennen en krantenknipsels

Ik heb een schoenendoos die halfvol zit met balpennen. Misschien kan iemand hier iets mee? En ik heb ook nog een heleboel krantenknipsels over de Elfstedentocht van Evert van Benthem. U kunt de balpennen en krantenknipsels gratis bij mij ophalen in het centrum van Zwolle.

06-27305605

5. Stoelen aangeboden

Aangeboden: vier seniorenstoelen. Het betreft twee verschillende stoelen en er zijn er twee van elk. De stoelen kunnen gratis worden opgehaald in Dedemsvaart.

06-48943023

Deze stoelen kunnen worden opgehaald in Dedemsvaart.

Deze stoelen kunnen worden opgehaald in Dedemsvaart. © Eigen foto

6. Verloren ketting

Heeft iemand mijn groenblauwe kralenketting gevonden? Ik ben hem woensdag 24 juli kwijtgeraakt. Dat kan gebeurd zijn in de omgeving van de Vijfhoek tot het Boreel in Deventer, maar ik ben ook van brug tot brug en door Deventer zelf gelopen. De ketting heeft voor mij een emotionele waarde.

06-37300569

7. Aangeboden: bank

Er staat hier in Deventer nog een bankje dat tot plank gemaakt moet worden, maar afgezien van wat afbladderende verf is het bankje nog prima bruikbaar. Het zou zonde zijn om het te slopen. Het bankje is gratis op te halen.

Henk Francino, Henk.francino@gmail.com

Deze bank kan worden opgehaald in Deventer.

Deze bank kan worden opgehaald in Deventer. © Eigen foto

Wilt u alle afleveringen van de ReadersHelpReaders-sectie lezen? U kunt dit doen door op deze link te tikken.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *