Wat Eten We Vandaag: Mosselen in spicy arrabbiatasaus | Koken & Eten

[ad_1]

Als je op zoek bent naar een superlekkere twist op een recept met mosselen, zoek dan niet verder. Maak deze mosselen in pittige arrabbiata saus. Makkelijk te maken, ongelofelijk lekker en leuk om zo’n heerlijke pan mosselen met elkaar te delen.

Dit recept is beschikbaar gesteld door Eatertainment.

Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: hoofdgerecht, vis

Ingrediënten:
– 1 witte ui
– 2 teentjes knoflook
– ½ rode paprika
– 2 kg mosselen
– ½ citroen
– 2 eetlepels olijfolie
– 500 gr tomatenblokjes
– 50 ml droge witte wijn
– Peper en zout
– 5 takjes basilicum
– 40 g Parmezaanse kaas

Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het op Eatertainment.nl

Maak gratis online uw eigen receptenboek met uw favoriete recepten Eatertainment.nl. Plan ze in via de wekelijkse menuplanner. Ontdek talloze makkelijke recepten inclusief voedingswaarden, tips, workshops en receptenvideo’s. Vind persoonlijke foodinspiratie, online en bij jou in de buurt.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *