Tiny beach huts in Hoek van Holland selling for up to €250,000

[ad_1]

De prijzen voor de piepkleine strandhuisjes in Hoek van Holland zijn de afgelopen jaren enorm gestegen. Een huisje van 15 vierkante meter kost nu al snel 250.000 euro. En dan hebben we het nog niet eens over de jaarlijkse 6.000 euro om het huisje op te slaan voor de winter, want de strandhuisjes zijn alleen te gebruiken van april tot en met september, Rijnmond rapporten.

De strandhutten liggen aan de rand van de duinen op het Hoekstrand. Ze staan ​​heel dicht op elkaar en bestaan ​​uit een kleine badkamer, keuken en slaapgedeelte. De eigenaren hebben ook een klein terras aan de voorkant. Ze genieten van het strand voor de deur en kunnen vanuit hun huis de zonsondergang over de oceaan bekijken.

Het duurste tiny beach house op het strand van Hoek van Holland kost 250.000 euro. Gemiddeld kosten ze ongeveer 150.000 euro, afhankelijk van de inrichting en de staat van het huis, ontdekte de omroeper.

Maar dat is nog steeds veel duurder dan een paar jaar geleden. “Zeven jaar geleden waren ze echt niet zo duur”, vertelde een eigenaar aan de omroep. “Toen betaalden we er zo’n 60.000 euro voor.”

Voor de meeste mensen lijkt zo’n hoog prijskaartje onredelijk. “Voor dat geld zou ik liever ergens in het buitenland een groot strandhuis kopen,” vertelde een vrouw aan de omroeper. Een andere voorbijganger noemde het een “belachelijk” bedrag “voor zo’n klein huis.”

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *