Wat Eten We Vandaag: Bucatini pasta Siciliana | Koken & Eten

[ad_1]

Een heerlijke pasta geïnspireerd op de Siciliaanse keuken: ‘Pasta con le Sarde’, ofwel pasta met sardines. In Sicilië wordt deze pasta gemaakt met wilde venkel, die daar volop groeit. Deze venkel is geen grote bol zoals wij die kennen, maar heeft lange stengels met veel groen eraan. De smaak is vergelijkbaar met de venkel die je hier vindt, maar de Siciliaanse venkel heeft iets meer anijs- en mentholtonen.

Dit recept is beschikbaar gesteld door Eatertainment.

Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: Hoofdgerecht, Vis

Ingrediënten:
– 160 gram bucatini
– 2 teentjes knoflook
– 80 g pecorinokaas
– 3 takjes bladpeterselie
– 2 takjes basilicum
– 30 gr geroosterde amandelen
– 130 gr zongedroogde tomaten
– 125 gr sardines in olijfolie
– 1 venkel
– 20 gr ansjovis

Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het op Eatertainment.nl

Maak gratis online uw eigen receptenboek met uw favoriete recepten Eatertainment.nl. Plan ze in via de wekelijkse menuplanner. Ontdek talloze makkelijke recepten inclusief voedingswaarden, tips, workshops en receptenvideo’s. Vind persoonlijke foodinspiratie, online en bij jou in de buurt.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *