KRO-NCRV brengt The Passion volgend jaar vanuit Zeist | Show

[ad_1]

Zeist is volgend jaar de gaststad De passie. Dat maakte KRO-NCRV donderdag bekend. Het Bijbelspektakel wordt voor de veertiende keer georganiseerd en zal plaatsvinden op 28 maart 2024. Ook maakt de omroep bekend dat presentatrice Anita Witzier voor de derde keer verslaggever is.

Witzier stond donderdagochtend naast het grote witte kruis op het gemeentehuis in Zeist om het nieuws bekend te maken. De castleden die meedoen De passie games worden begin volgend jaar aangekondigd.

“In deze tijden van oorlog en polarisatie lijkt het paasverhaal waarin we leven… De passie vertellen, wordt steeds urgenter”, zegt KRO-NCRV-voorzitter Peter Kuipers. “De boodschap van Jezus is tijdloos: behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden, heb vertrouwen en sluit niemand uit. Dit is een boodschap voor iedereen in ons land en we willen deze doorgeven aan de jongere generaties.”

Ook in 2024 is publiek weer welkom De passie. De gaststad voor de Hemelvaartsdageditie wordt later bekend gemaakt. KRO-NCRV werkt voor De passie samen met partners als de Protestantse Kerk in Nederland, het Bartimeus Fonds en het Kansfonds.

Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.



Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *