Bas Dost laat van zich horen vanuit ziekenhuis: ‘De hulp die ik kreeg was fantastisch’ | NEC

[ad_1]

Dost was op dat moment bij bewustzijn en ligt momenteel in het ziekenhuis voor verder onderzoek. De resultaten van dat onderzoek worden zondagavond waarschijnlijk niet bekend gemaakt. Ook Dost liet teamgenoten in een bericht weten dat het naar omstandigheden goed met hem gaat.

NEC deelt een foto van Dost via X, voorheen Twitter. Het toont de spits die in een ziekenhuisbed ligt met een voorzichtige glimlach en een duim omhoog.

‘Het gaat goed met me. De hulp die ik kreeg op het veld was fantastisch. Ik lig nu in het ziekenhuis en ik voel me goed. Bedankt voor alle steun!’, meldt Dost via het NEC-kanaal.

Vlak voor het einde van de officiële speeltijd zag je Dost in de middencirkel naar de grond gaan. Op dat moment was AZ wanhopig op zoek naar de gelijkmaker tegen de Nijmeegse ploeg, die bij een stand van 2-1 een overwinning binnen handbereik had.

De wedstrijd werd definitief stopgezet. Daar waren beide teams het over eens.

Dost ontving veel steunbetuigingen op sociale media. Zowel binnenlandse als buitenlandse clubs steunden de oud-international. Onder meer Sporting CP, waar Dost van 2016 tot en met 2019 actief was, betuigde zijn medeleven. “De Sporting CP-familie is bij je”, zei de Portugese club via X.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *