Engelse media na late ontsnapping Manchester United en Erik ten Hag: ‘Kan kantelpunt zijn’ | Buitenlands voetbal

[ad_1]

Dankzij de bizarre slotfase tegen Brentford Erik ten Hag gaat met een welkome overwinning de interland met Manchester United in. Maar de crisis op Old Trafford is volgens Engelse media nog lang niet voorbij. “De problemen blijven bestaan.”

Volgens De Bewaker Ten Hag kan alleen maar positief zijn over de mentaliteit van zijn ploeg. ‘Hij is onthutsend. Waar is het hogedruk- en progressieve voetbal gebleven een jaar na zijn eerste wedstrijden? Het leek alsof Ten Hag geen geluk meer had toen hij Maguire naast Jonny Evans in de basis moest zetten. De laatste keer dat Evans en Londelöf samen speelden op Old Trafford, was Louis van Gaal nog coach.”

De Dagelijkse mail ziet dat Ten Hag ‘mogelijk’ weer ademruimte krijgt na de ontknoping tegen Brentford. “Maar de grote ziekenboeg doet vermoeden dat het einde van de crisis op Old Trafford nog niet in zicht is. Al die blessures brengen de Nederlander, die hard werkt om het hoofd boven water te houden, ten onder.”

Eredivisieprogramma
In In ons matchcenter kun je het complete programma bekijken van de komende speelronde in de Engelse competitie. Hieronder kun je al onze voetbalvideo’s over de Premier League bekijken.

“De problemen rond Ten Hag blijven bestaan”, schrijft hij ook De Atletiek, die ook hoop aan de horizon ziet. “Als hij had verloren, zou het laatste beetje hoop dat hij nog als coach zou bestaan, zijn weggevaagd. Maar de manier waarop United terugkwam zou een keerpunt in het seizoen kunnen zijn.”

“De comeback laat zien dat dit team geen gebrek aan motivatie en vechtlust heeft”, zei hij De spiegel. “Maar het ontbreekt de ploeg wel aan verdedigend inzicht, een doelman van topniveau en een onderscheidend wedstrijdplan. Het leek lange tijd een dieptepunt te worden voor de carrière van Ten Hag bij United, maar het bleek een kleine, persoonlijke en de broodnodige overwinning.”

Bekijk hier onze Premier League-video’s

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *