Uitzendbureau @Work uit Drachten en Kollum overgenomen door Abiant

[ad_1]

Uitzendbureau @Work, met vestigingen in Drachten en Kollum, is overgenomen door Abiant, het grootste uitzendbureau van Noord en gevestigd in Groningen.

Abiant heeft meerdere labels onder zich: naast Abiant Uitzendgroep zijn dit MF Uitzendbureau en MF Horeca en Maqqie. @Work wordt het vijfde bedrijf van Abiant.

Bij @Work, opgericht in 2007, werken in totaal veertien mensen op beide locaties. Het bedrijf is vooral actief in Fryslân. Via @Work zijn wekelijks circa 750 flexwerkers werkzaam in onder meer de productie, bouw en transport.

Voor het @Work-personeel verandert er na de overname niets. Volgens Albert Jan Jongsma, algemeen directeur van Abiant, blijft de werkwijze hetzelfde. Door de overname denkt Jongsma kennis en expertise “op het gebied van werving en selectie, arbeidsmigranten en digitalisering, maar ook op het gebied van jobcoaching” te kunnen delen met @Work.

Rommie Woudstra, directeur van @Work, denkt dat haar bedrijf kan profiteren van het grote netwerk en brede pakket aan personeelsdiensten dat Abiant in huis heeft.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *