‘Boer Haico is ronduit bedonderd door Jasmijn’ | Show

[ad_1]

Podcast BZV CaféNa Piet, Haico en Richard zijn nu ook Claudia en Bernice uit Boer zoekt vrouw hun definitieve keuze gemaakt. Verrassend? Niet echt. Wat deze week opviel was de pijnlijke afstand tussen Jasmijn en boer Haico. Zelfs tijdens de stedentrip was er geen spoor van romantiek tussen de twee. “Haico is compleet opgelicht door Jasmijn”, is de mening van Angela de Jong. “En wij als kijkers ook!”

In het AD BZV Café TV-columnist Angela de Jong en presentator Manuel Venderbos bespreken de laatste ontwikkelingen in de buitenlandse editie van Boer zoekt vrouw. Deze week komt AD-collega Maxime Segers bij ons.

Boer Piet verloor zijn hart aan Anke, Richard koos voor Robin, Haico had nog wat te bedenken met de jongere Jasmijn en in de uitzending van zondagavond maakten ook boeren Claudia en Bernice hun keuze bekend. Het was niet geheel verrassend dat Claudia voor Paul ging. En eerlijk gezegd was de jury niet verrast door de keuze van Bernice: ze besloot zowel Ype Jacob als Johan hun koffers te laten pakken en naar huis te laten terugkeren. “Bernice is er gewoon nog niet echt klaar voor”, constateert Angela de Jong.

En hoewel Bernice zelf nog niet klaar lijkt te zijn, heeft het panel zijn zinnen op Haico gezet. Terwijl het vorige week prima leek tussen hem en Jasmijn, was de spanning in deze uitzending op het scherm zelf net niet merkbaar. Jasmijn die een aparte kamer wilde, Jasmijn die toegaf dat ze het ‘benauwd’ begon te krijgen en Jasmijn die liet blijken dat ze twijfelde of ze wel de juiste keuze had gemaakt. Arme Haico… Als hij zo zijn best deed, kreeg hij er een aarzelende date voor terug. “Iemand moet Jasmijn een schop onder zijn kont geven”, zegt De Jong.

In de preview van de uitzending van volgende week liet Yvon Jaspers al weten dat er niet alleen goed nieuws is. Zal het Haico zijn die alleen opduikt of lonkt een reünie met Ellen? En hoe zit het met de ‘hou van talen‘ van de dames in de podcast zelf?

Luister naar het AD BZV Café voor antwoorden, elke zondag om 21.20 uur, direct daarna Boer zoekt vrouwmet vaste tv-columnist Angela de Jong. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos.

Lees al het nieuws over Boer zoekt vrouw in ons speciaal bestand.

Luister hieronder naar onze Boer Wil een Vrouw-podcast met Angela de Jong. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.



Werd boer Haico voor de gek gehouden door Jasmijn?
Werd boer Haico voor de gek gehouden door Jasmijn? © KRO-NCRV

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *