‘Beroemde voetballer deed Zwitsers international Alisha Lehmann voorstel: 100.000 euro voor seks’ | Buitenlands voetbalZwitsers voetbalinternational Alisha Lehmann (24) doet een opmerkelijke onthulling in een podcast. Volgens de Aston Villa-speler bood ‘een bekende voetballer’ haar 100.000 euro aan in ruil voor seks.

Lehmann vertelt haar verhaal in de podcast ‘DirTea Talk’ van de Duitse rapper Shirin David (28), schrijft Afbeelding. Het incident zou hebben plaatsgevonden in ‘een club in Miami’, waar ze met vrienden was. De voetballer in kwestie – ‘een heel beroemd persoon’ – stuurde haar een sms waar ze niet op reageerde. Vervolgens schreef hij aan de bewaker die Lehmann vergezelde: “Ik betaal Alisha 100.000 voor één nacht.”

Haar reactie op het oneervolle voorstel? ‘Geen kans! En hoe dan ook: slechts 100.000? Natuurlijk gaf ik geen antwoord, het was gek”, vertelt ze in de podcast.

Haar lijfwacht ontving later naar verluidt meer berichten, dit keer van de agent van de afzender. Hij zou Lehmann letterlijk hebben gesmeekt om het aanbod te aanvaarden. Om welke voetballer het gaat, wil de Zwitser niet zeggen. Toch moet hij voorzichtig zijn. ‘Het punt is dat ik nog steeds de boodschap heb: hij is een beetje dom.’

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *