Zo laat komt drievoudig wereldkampioen Max Verstappen in actie bij GP van de Verenigde Staten | Formule 1Max Verstappen heeft zijn derde wereldtitel behaald, maar dat betekent niet dat het Formule 1-seizoen nog voorbij is. Er staan ​​nog vijf races op de kalender, waarvan twee in de Verenigde Staten. Vanaf 22 oktober op het Circuit of The Americas in Austin. Hoe laat moet je inschakelen? Wij zetten de belangrijkste momenten van het achttiende Formule 1-weekend van het jaar voor je op een rij.

Verstappen heeft goede herinneringen aan de race in Texas, omdat hij de afgelopen twee edities wist te winnen. Beide keren hield hij rivaal Lewis Hamilton net achter zich. Ook vorig jaar was de GP van de Verenigde Staten de eerste race van Verstappen nadat hij zijn wereldtitel veiligstelde. Vervolgens werd het feest gevierd in Japan. Het betekent niet dat zijn honger al gestild is, want er zijn er nog steeds een aantal records die verbeterd kunnen worden.

Net als in Qatar staat ook in de Verenigde Staten een sprintrace op het programma. Omdat het in Nederland zeven uur later is dan in Texas, moet je laat opblijven om niets te missen. Bekijk hieronder hoe laat het precies is.

De Grand Prix van de Verenigde Staten

(Nederlandse tijden, in Texas is het zeven uur eerder)

Vrijdag 20 oktober
19.30 – 20.30 uur: Eerste vrije training
23:00 – 00:00 uur: Kwalificatie

Zaterdag 21 oktober
19.30 – 20.15 uur: Sprintkwalificatie
00:00: Sprintrace

Zondag 22 oktober
21.00 uur: race

Uitslag, klassement en programma
kijk hier de uitslag van de Grand Prix vanaf dit jaar, de stand in het algemeen klassement En het programma voor de rest van het seizoen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *