Goed nieuws voor Feyenoord met het oog op krakers: Lutsharel Geertruida na blessure weer inzetbaar | Nederlands voetbal

[ad_1]

Arne Slot heeft zaterdag in de uitwedstrijd tegen Excelsior weer de beschikking over Lutsharel Geertruida. De verdediger liep vorige week tijdens een training voor het Nederlands elftal een blessure op, maar herstelde zich snel. De Rotterdamse derby komt te vroeg voor Alireza Jahanbakhsh. Feyenoord speelt volgende week tegen Atlético Madrid en PSV.

Feyenoord-coach Slot deelde dit nieuws vrijdagmiddag op de persconferentie in aanloop naar het duel tussen de twee stadsgenoten. “We zijn de interlandbreak redelijk goed doorgekomen. Niet geheel ongeschonden, want Alireza is zo geblesseerd dat hij morgen niet inzetbaar is. Lutsharel kan morgen ingezet worden.”

Ook internationals Santiago Gimenez en Ayase Ueda sluiten zich weer aan bij de Feyenoord-selectie. De Mexicaanse spits keerde donderdag na interlandverplichtingen met Mexico terug naar Nederland en trainde vandaag net als de Japanner weer mee met Feyenoord.

Schema Eredivisie seizoen 2023-2024
kijk hier het volledige eredivisieprogramma voor het seizoen 2023-2024, inclusief alle resultaten. Kijk naar hier de ranglijst.

Excelsior – Feyenoord begint zaterdag om 16.30 uur. Feyenoord bezet momenteel de tweede plaats op de ranglijst met 29 punten. Excelsior is nummer zeven in de Premier League met 15 punten. PSV voert de ranglijst aan met 36 punten na twaalf wedstrijden.

Programma eredivisie


Stand eredivisie


Luister hier naar al onze voetbalpodcasts



Bekijk hier alle video’s over het Nederlandse voetbal

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *