‘Lalala’: Cristiano Ronaldo laat commentator zingen na heerlijke lob vanaf 25 meter | Buitenlands voetbal

[ad_1]

met filmpjeZelfs op 38-jarige leeftijd blijft Cristiano Ronaldo continu scoren. De Portugees scoorde tegen Al-Akhdoud zijn 14e en 15e competitiedoelpunten van het seizoen. Vooral de tweede was een pareltje: vanaf zo’n 25 meter schoot hij de bal in een enorme boog in het doel.


Sport redactie


Er staat duidelijk geen leeftijd op de les. Cristiano Ronaldo is inmiddels 38, maar hij is niet vergeten hoe hij moet scoren. Vorige week deed hij het voor Portugal tegen Liechtenstein, en vrijdagavond trok hij die lijn door bij zijn Saoedische werkgever Al-Nassr. Slachtoffer van dienst? Al-Akhdoud, nummer zestien in de Saudi Pro League.

Ronaldo moest lang wachten tot zijn moment aanbrak. Een klein kwartier voor tijd verdubbelde hij de voorsprong voor de thuisploeg. Een mooi doelpunt, maar niets vergeleken met wat een paar minuten later zou volgen.

Geweldige lob

Want toen liet Ronaldo echt de mond openvallen. Al-Akhdoud-doelman Paulo Vítor was ver gegaan om een ​​gevaarlijke aanval te stoppen, maar hij legde de bal onbedoeld voor de voeten van Ronaldo. Hij stond nog zo’n 25 meter van het doel van de tegenstander, maar haalde een schitterende lob uit. De bal viel nog net op tijd en viel perfect in het doel. Fantastisch doelpunt, waar Ronaldo duidelijk erg blij mee was. Ook de dienstdoende Saoedische commentator liet zich volledig gaan.


Voor CR7 was het zijn 15e competitiedoelpunt in 13 wedstrijden. Hiermee leidt hij Al-Nassr voorlopig naar de tweede plaats, één punt achter leider Al-Hilal.

AP
© AP

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *