LIVE | Kraker in Laren, Robur en Warnsveldse Boys willen daarvan profiteren, Heino aast op vierde zege | Amateurvoetbal

[ad_1]

13:38

14.00 uur: Heino – TVC’28

Het wordt een repetitief verhaal, maar Heino wordt opnieuw geconfronteerd met een cruciaal duel. TVC ’28 is de tegenstander. Gezien de resultaten van de directe concurrenten van de afgelopen weken telt voor de Sallanders alleen een overwinning.

Het wordt een reünie met Berthil ter Avest hier in Heino. Na het verlaten van Voorkomst Twello heeft De Tukker de leiding over de ploeg uit Tubbergen.

De selecties van Heino en TVC'28 voor hun krachtmeting in de vierde divisie D. Als de thuisploeg meer wil ademen op de ranglijst, zal er vanmiddag echt moeten worden gewonnen.
De selecties van Heino en TVC’28 voor hun krachtmeting in de vierde divisie D. Als de thuisploeg meer wil ademen op de ranglijst, zal er vanmiddag echt moeten worden gewonnen. © Stan Lelieveld

13:36

14.00 uur: IJhorst – USV

In IJhorst neemt de plaatselijke voetbalclub het op tegen USV uit Nieuwleusen. De bezoekers gelden op papier als favoriet met 11 punten uit 7 gespeelde wedstrijden. IJhorst speelde nog twee wedstrijden, maar kwam slechts tot 7 punten.

IJhorst en USV bereiden zich voor op hun onderlinge ontmoeting in de vierde divisie D. Beide ploegen kunnen de drie punten gebruiken.
IJhorst en USV bereiden zich voor op hun onderlinge ontmoeting in de vierde divisie D. Beide ploegen kunnen de drie punten gebruiken. © Jos Lagerburg

13:30 uur

DERDE KLASSE B

AZC kroonde zich in 2022 tot kampioen in de derde divisie, maar eindigde een paar maanden geleden op de twaalfde plaats in de tweede divisie I en moest daardoor weer een stapje terug doen. De formatie uit Zutphen zet zich in om zo snel mogelijk weer een stapje hogerop te zetten. Het ziet er momenteel goed uit voor AZC.

De eerste negen wedstrijden leverden 22 punten op, waarmee ze de voorsprong op de nummer twee kregen Witkampers al vijf punten. De ploeg uit Laren heeft echter een wedstrijd minder gespeeld. Dit betekent dat Witkampers vanmiddag goede zaken kunnen doen, want in Laren staat de topper tegen AZC op het programma. Wordt de titelstrijd weer spannend?

Robur en Velocitas zal de ontwikkelingen in Laren ongetwijfeld met belangstelling volgen. De ploeg uit Apeldoorn kende een lastige seizoensstart, maar doet het de afgelopen weken goed. Robur et Velocitas is opgeklommen naar de vierde plaats en heeft evenveel punten als nummer twee Witkampers en nummer drie Warnsveldse Boys. Vanmiddag staan ​​de Apeldoorners tegenover SML, dat met tien punten uit negen wedstrijden de achtste plaats bezet.

In het liveblog wordt ook aandacht besteed aan de ontmoeting tussen SP Lochem En Warnsveldse Jongens. Zoals hierboven geschreven zijn de bezoekers bezig aan een goed seizoen. Met zeventien punten uit negen wedstrijden – evenveel als Witkampers en Robur et Velocitas – konden ze vanmiddag profiteren van het resultaat bij Witkampers – AZC. Dan moet de ploeg uit Warnsveld uiteraard winnen van SP Lochem. De thuisploeg heeft tot nu toe veertien punten behaald en staat daarmee op de zesde plaats.

13:26

14.00 uur: Heino – TVC’28

Terwijl Heino vorig seizoen na een sterke tweede jaarhelft op de tiende plaats eindigde in de vierde divisie A, staat het momenteel op een teleurstellende voorlaatste plek in de vierde divisie D. Elke keer als je denkt dat de formatie van coach Martijn de Vogel de Als je het ophoudt, gaat het weer mis. Zo boekte Heino op 28 oktober een 5-0 overwinning op Pelikaan-S, maar verloor daarna van AZSV en Buitenpost. Twee weken geleden werd Longa nog met 3-2 verslagen, maar vorige week kwam VVOG als winnaar uit de bus.

Heino presteerde de afgelopen weken dan ook uiterst inconsistent. Gelukkig voor De Vogel en zijn ploeg geldt dit ook voor de andere teams onderaan. De verschillen zijn zo klein dat Heino vanmiddag drie plekken kan opschuiven bij een overwinning op TVC’28. De achterstand op nummer twaalf DETO bedraagt ​​immers slechts twee punten. Maar met een thuiswedstrijd tegen TVC’28 verwacht Heino zeker geen gemakkelijke middag, al boekten de ploeg uit Tubbergen vorige week wel hun eerste overwinning sinds 23 september. Het was met 4-1 te sterk voor Pelikaan-S.

13:21

Welkom!

Goedemiddag en welkom in het liveblog over de prestaties van onze zondagclubs in het amateurvoetbal! We hebben geen druk programma, maar er staan ​​wel een aantal hele interessante wedstrijden op het programma. Zo speelt Witkampers thuis tegen AZC de toppers en neemt Heino het op tegen TVC’28. Het volledige programma voor vanmiddag:

14.00 uur: IJhorst – USV
14.00 uur: Robur en Velocitas – SML
14.00 uur: WSV – Woezik
14.00 uur: Beuningse Boys – Columbia
14.00 uur: Heino – TVC’28
14.00 uur: Witkampers – AZC
14.00 uur: SP Lochem – Warnsveldse Boys

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *