Chaos bij face-offs: Logan Paul krijgt microfoon tegen zijn gezicht, vader van Tommy Fury gaat compleet door het lint | Sport

[ad_1]

Met filmpjeTommy Fury neemt het zaterdagavond in de AO Arena in Manchester op tegen Olajide Olayinka Williams Olatunji, beter bekend als KSI. Hun gevecht zal deel uitmaken van een unieke dubbele headliner, samen met Logan Paul versus Dillon Danis als het andere hoofdgevecht. In de aanloop naar die dubbele clash waren de tegenstanders al behoorlijk agressief tegen elkaar.


Sport redactie


Na zijn veelbesproken wedstrijd tegen Jake Paul eind februari neemt Tommy Fury het zaterdagavond op tegen een andere YouTube-bokser, KSI. Tijdens de face-off nam vader John Fury (opnieuw) het woord. Terwijl Tommy en KSI, gescheiden door een paneel, elkaar uitvloekten, stormde een boze Fury-senior binnen. De 59-jarige Fury probeerde indruk te maken op KSI en sloeg verschillende keren op het plastic paneel: ‘Kijk me aan als ik tegen je praat ”, schreeuwde vader Fury naar KSI.

Logan Paul versus Dillon Danis

Ook Logan Paul, zakenpartner van KSI, stapt zaterdag de ring in. Hij zal het opnemen tegen Dillon Danis, een professionele MMA-vechter en trainingspartner van Conor McGregor. Ook daar ging het donderdag mis tijdens de face-off. Terwijl de twee naar elkaar toe liepen, gooide Paul een plastic fles naar Danis. Hij reageerde en sloeg Paul met een microfoon in het gezicht.

Paul liep lichte verwondingen op aan de zijkant van zijn gezicht en velen vreesden dat hij zich zou moeten terugtrekken. Maar Paul bevestigde later dat het kamp zeker doorgaat. “Dillon kan mij niet ontwijken. Het gevecht zal zeker doorgaan, de inzet is zojuist verhoogd”, schreef Paul op X.

Dillon Danis slaat Logan Paul met microfoon.
Dillon Danis slaat Logan Paul met microfoon. © Fotonieuws

Tussen onder meer KSI en de vader van Tommy Fury liep het flink uit de hand.
Tussen onder meer KSI en de vader van Tommy Fury liep het flink uit de hand.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *