Wat Eten We Vandaag: Eggnog panna cotta met frambozen en kerstkoekjes | Koken & Eten

[ad_1]

Dit dessert uit een glas zorgt voor een feestelijke sfeer op de kersttafel. Garneer de advocaat panna cotta met frambozen en kerstkoekjes voor het echte kerstgevoel. Extra handig: je kunt de panna cotta een dag eerder maken, dus geen stress tijdens het eten. Haal het gewoon uit de koelkast en geniet ervan.

Dit recept is afkomstig van Eatertainment.

Bereidingstijd: 1 uur (+ 3 uur wachttijd)
Aantal porties: 6
Categorie: gebak & desserts

Ingrediënten eierpunch panna cotta:
– 4 blaadjes gelatine
– 1 vanillestokje
– 700 ml volle melk
– 240 ml slagroom
– 3 kaneelstokjes
– 1 theelepel nootmuskaatpoeder
– 5 eidooiers
– 130 gram suiker
– 5 theelepels rum
– 200 g verse frambozen

Ingrediënten koekjes:
– 150 g ongezouten boter
– 150 g lichtbruine basterdsuiker
– 3 eieren
– 1 theelepel gemberpoeder
– 4 el koek- en peperkoekkruiden
– 400 g zelfrijzend bakmeel

Ingrediënten glazuur:
– 50 g poedersuiker
– 1 eetlepel water

Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijken Eatertainment.nl

Maak gratis online uw eigen receptenboek met uw favoriete recepten Eatertainment.nl. Plan ze met behulp van de weekmenuplanner. Ontdek talloze makkelijke recepten met o.a. voedingswaarden, tips, workshops en receptvideo’s. Vind persoonlijke eetinspiratie, online en bij jou in de buurt.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *