NAC-trainer Jean-Paul van Gastel definitief niet naar Besiktas | Nederlands voetbal

[ad_1]

Jean-Paul van Gastel zal de hoofdtrainer bij NAC Breda definitief niet verruilen voor de functie van assistent bij de Turkse topclub Besiktas. Dat meldt NAC in een verklaring op de website.

‘Het mogelijke vertrek van Van Gastel naar Besiktas is geen optie meer. Nadat de directie van NAC Breda het contact met de club uit Istanbul had verbroken, trok de club zich terug”, aldus de eersteklasser uit Breda.

Giovanni van Bronckhorst is een belangrijke kandidaat voor de functie van hoofdtrainer bij Besiktas. De voormalig coach van Feyenoord en Rangers FC wilde alleen bij de formatie uit Istanbul tekenen als hij Van Gastel als assistent mee kon nemen.

“Dit is precies wat we bedoelden”, aldus de NAC-directie in een gezamenlijke reactie. “We willen dit seizoen zo lang mogelijk in de race blijven om promotie naar de Premier League en daar werken we als club op alle niveaus hard voor. In die achtervolging willen we ons niet langer laten afleiden door een ruk.” -van-oorlog over onze trainer.”

Wedstrijdcentrum
Bekijk alle programma’s, resultaten en klassementen van de topcompetities in Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland, Engeland, België en Nederland in ons matchcentrum. Bekijk hieronder onze podcasts en voetbalvideo’s.

Volgens NAC, momenteel op trainingskamp in Spanje, steunt Van Gastel zijn werkgever in het ingenomen standpunt. “De club was duidelijk in haar standpunt bij het vertrek naar Spanje en daarna is het weer back to business”, aldus Van Gastel. “We beleven hier een strak en zinvol trainingskamp en bij NAC werken we toe naar een sterke inhaalrace met hopelijk een mooi einde.”

NAC komt komende zaterdag weer in actie. Dan is FC Emmen de tegenstander.

Vlemmings gaat ook niet

In de zoektocht naar een assistent kwam Van Bronckhorst ook Leon Vlemmings tegen, de innovatiemanager van FC Dordrecht, die hij kent uit zijn tijd bij Feyenoord. “Een hele mooie vraag en ik ben hem heel dankbaar voor de kans die hij mij gaf om hem als assistent naar Turkije te vergezellen, maar ik heb aangegeven dat ik dat niet ga doen.” Vlemmings zegt tegen deze site. Momenteel is hij bezig aan zijn derde seizoen als innovatiemanager bij FC Dordrecht en begon in die functie tegelijk met huidig ​​coach Michele Santoni bij de club, die momenteel vijfde staat in de Keuken Kampioen Divisie.

Luister hier naar onze voetbalpodcasts



Bekijk hieronder onze nieuwste voetbalvideo’s

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *