Maxime Meiland wil droomvilla verruilen voor een kleiner stulpje: ‘Dit is niet te behappen’ | Show

[ad_1]

Maxime Meiland heeft de omvang van haar droomwoning niet goed ingeschat en heeft haar woning daarom opnieuw te koop gezet. De realityster wil verhuizen naar een kleiner huis. “Dit is onaanvaardbaar”, zei ze maandagavond Chateau Meiland.

Maxime en haar man Leroy zijn er afgelopen februari ingetrokken luxe villa De Meezen in Noordwijk een woning met een woonoppervlakte van 327 vierkante meter. Het leek het jonge gezin – ze hebben kinderen Claire en Vivé – een droomplek met zes slaapkamers, drie badkamers en een luxe keuken. Verder is er een dubbele garage, een verwarmd zwembad en een grote tuin.

Maar als moeder Erica tijdens een bezoek constateert dat de tuin erg rommelig is, slaakt Maxime een diepe zucht in de aflevering van maandagavond op SBS 6. “Mam, het is zo rommelig… Ik zit nooit buiten, ik kan er niet tegen. Overal onkruid.”

Dan begint Maxime te praten over de verkeerde keuze die ze heeft gemaakt. “Ik dacht: wat geweldig, deze tuin en alles valt wel mee. Ook werd mij beloofd dat mijn ouders één keer in de week de tuin zouden verzorgen, samen met mij. Dat is nooit gebeurd.” Dat vindt pater Martien ook niet leuk: “Ga maar naar iets kleiners. Je zit nooit in die eetkamer.’ Maxime knikt bevestigend.

Beduusd

Erica vraagt ​​zich af hoe haar dochter zoveel fouten kan maken bij de huizen die ze koopt. “Dat kan ik niet zo goed inschatten”, geeft Maxime toe. Ze raakt op dat moment ‘overweldigd’. Bij nader inzien is het echter ‘ondraaglijk’, zegt ze. Ze is het dan ook met haar vader eens: het zou voor haar beter zijn om kleiner te gaan wonen. Ze heeft gewoon geen zin om weer te verhuizen.

Dat bleek vorige week al, Maxime plannen om opnieuw te verhuizen beschikt over: de karakteristieke villa staat te koop, met een prijskaartje van 2.195.000 euro. Haar moeder Erica vertelde op deze site dat ‘er iets beters op haar pad kwam, dat zal nog wel even duren’.

Verhuizen is de Meilandjes niet vreemd. Maxime en Leroy vonden hun in 2021 gekochte halfvrijstaande woning in Noordwijk al snel te klein, waarna ze voor 1,2 miljoen nog een luxe halfvrijstaande villa kochten. Hij ging zeven maanden later op de markt en werd naar verluidt verkocht voor 1,3 miljoen euro. Ook Martien en Erica kunnen het goed: ze hebben de afgelopen jaren in een Frans kasteel, een villa in Hengelo en twee villa’s in Noordwijk gewoond.

Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.



Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *