Nei de earste skrik kaam de twadde: de boete. 289 suvere euro’s

[ad_1]

Om onze auto slim te houden mochten wij de auto bij mijn vrouw achterlaten in skoftke. Ze zat in een witte Fiat 500, die wij omdoopten tot ‘Katrien Duck’. Ik hield hem laag voor mijn werk, lykas my freondinne, zodat we afwisselend met het meisje moesten praten.

Zoals het Centraal Justitieel Incassobureau, dat ervoor zorgde dat de Fiat door hem werd gelezen, werd ook op de foto gezet. Mijn eerste reactie wie dat ik de hert wie ben. Froulju is van binnen beter zichtbaar en kan natuurlijk meer sleutelen aan de libben (en in de auto); manlju binnen rûger en weinig saken faker fersleaukje. Mijn vriendin is netjes en leuk, ik ben lui en heb geen racementaliteit.

Mijn excuses dat het mijn dag was dat ik in het donker begon en stierf bij de belangrijke halte ten westen van hier. Ik moet daarheen omdat ik helemaal naar de hel moet rijden en jij moet de auto zwaaiend doen.

Nei dy Earste Skrik Kaam de Twadde: de boete. 289 pure euro. Ik denk er al over na om de zomervakantie te annuleren, maar ik ben er trots op dat ik al mijn motortijd op de fiets ga doorbrengen. Dus ik ben gewoon een schuldige dwaas. Dat besef drong net tot mij door, tijdens mijn racefestival sms’te Freondinne dat ze even moest overleggen met de kapper.

Hoflik negeren

Als ik een zeer woeste site ben, is het merendeel van de ferbiteen, waar ik nu graag naar kijk. Bij winnaar. Ik schuwde het om maar een klein beetje te ferrommen en begon rond te dwalen in mijn freondinne. Aangezien ik weet wat deze 366 min 77 is, geloof ik dat Flavia Maxima Faust, de tweede vrouw van Konstantin de Grutte, die 289 is en deklamearre ik regelmatig 1, 2, 3, 4, 2, 8 , 9, met wie zal ik mijn tas leegmaken?’ – vergeet het niet Bernespultsje oer it tútsje. Mijn freondinne houdt haar vast, wat ik altijd beskôgje als mear froulik. Neem het en bewaar de rest. Er werd rekening gehouden met het oorspronkelijke standpunt. Het wordt ook hoofs genegeerd.

Als je in een paar dagen een letter in appeltaart bakt, zeg ik dat je uit één taart 289 steken moet knippen. Mijn freondinne kwam daar van de chauffeur, waar ik me haastte om te draven en de achtervolging op te zetten, zeggend dat ik in ‘niets’ zat en in ‘schobbejak’ wie. Toen ik mijn net verliet, draafden we 289 rondjes om het huis, inclusief Guus Geluk en Katrien Duck.

Jaap Krol groeide op bij Beetstersweach en Wennet bij Grins. Hij is een schrijver

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *