Feyenoord-aanvallers laten zich zien in Azië Cup: Ayase Ueda scoort voor Japan, assist Alireza Jahanbakhsh bij Iran | Buitenlands voetbal

[ad_1]

Japan keek na 33 minuten tegen een 1-2 achterstand aan, maar draaide het duel nog voor rust om. Takumi Minamino zorgde met zijn tweede doelpunt voor de gelijkmaker, waarna voormalig FC Twente-speler Keito Nakamura er 3-2 van maakte.

Ueda, die dertien competitiewedstrijden als invaller speelde bij Feyenoord, maakte er in de slotfase 4-2 van. Japan speelt in de groepsfase nog tegen Irak en Indonesië.

Verderop zondag wonnen de Verenigde Arabische Emiraten, waar de Portugees Paulo Bento bondscoach is, met 3-1 van Hong Kong. In dezelfde groep stond Iran bij rust met 3-1 voor tegen Palestina. Het derde Iraanse doelpunt werd geassisteerd door Feyenoord-speler Alireza Jahanbakhsh. In de 55e minuut werd het eveneens 4-1. Dat was het bij Al Rayyan in Qatar.