Wat Eten We Vandaag: Zoete aardappel-pinda curry | Koken & Eten

[ad_1]

Iedereen die graag Thaise curries eet, weet dat er grofweg drie varianten currypasta zijn: geel, rood en groen. De rode is behoorlijk pittig, maar het is de groene waar je echt op moet letten. Het is ideaal voor liefhebbers van pittig eten. De gele is meestal het minst pikant. In dit recept gaan we voor de middenweg en maken we een rode curry met zoete aardappelen en pinda’s, die zorgen voor milde tonen.

Dit recept is afkomstig van Eatertainment.

Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch, hoofdgerecht

Ingrediënten:
– 1 ui
– 1 teentje knoflook
– 300 g zoete aardappelen
– 2 eetlepels zonnebloemolie
– 2 eetlepels rode currypasta
– 2 eetlepels pindakaas
– 200 ml kokosmelk
– 150 gram basmatirijst
– 1 limoen
– 200 g babyspinazie
– 30 g geroosterde pinda’s

Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijken Eatertainment.nl

Maak gratis online uw eigen receptenboek met uw favoriete recepten Eatertainment.nl. Plan ze met behulp van de weekmenuplanner. Ontdek talloze makkelijke recepten met o.a. voedingswaarden, tips, workshops en receptvideo’s. Vind persoonlijke eetinspiratie, online en bij jou in de buurt.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *