Aanvoerder Vandepitte schiet Kloetinge naar de derde zege op rij én over Hoek heen | Amateurvoetbal

[ad_1]

In Limburg hielden Groene Ster en Kloetinge elkaar ruim twintig minuten in evenwicht, maar daarna verbrak Vandepitte de ban. De Zeeuwse aanvoerder kreeg veel ruimte in het strafschopgebied en maakte daar dankbaar gebruik van. Hij tikte de bal knap uit de stuit en zette de bezoekers met een laag schot in de verre hoek op 0-1.

Uiteindelijk bleek het het enige doelpunt, in een wedstrijd zonder al te veel kansen. Een belangrijk doelpunt voor Kloetinge. Dankzij het doelpunt van Vandepitte won de ploeg van coach Jurriaan van Poelje voor de derde keer op rij in de derde divisie. Na overwinningen op Baronie (1-3) en Unitas (2-1) moest ook Groene Ster overleven. Kloetinge is Hoek dus gepasseerd in het klassement.

De ploeg uit Beveland heeft na zaterdagavond twee punten meer dan de landgenoten, maar Hoek heeft één wedstrijd minder gespeeld. De Zeeuws-Vlamingen moeten op maandag 1 april, tweede paasdag, de eerder afgelaste uitwedstrijd bij TEC in Tiel inhalen. Twee dagen ervoor spelen Kloetinge en Hoek tegen elkaar. In het Wesselopark staat de tweede Zeeuwse derby van dit seizoen op het programma.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *