Piraten aan Zee: Met Hollandse krakers viert Garnwerd aan Zee 10-jarig bestaan

[ad_1]

Garnwerd aan Zee vierde zaterdag haar 10-jarig jubileum met een aantal Nederlandse artiesten. “We hebben een geweldige avond en een geweldig jaar gehad”, zegt eigenaar Gido Waalkens.

Waalkens is pas ruim een ​​jaar eigenaar van het restaurant aan het water bij het pittoreske dorpje Garnwerd, maar hij gebruikte het jubileum graag voor een feestje: Pirates by the Sea.

De ondernemer had topartiesten Wolter Kroes en Frans Duijts binnengehaald. De opkomende kunstenaar Kevin Paré uit Groningen verzorgde het voorprogramma. Zijn nieuwe gloednieuwe single Zaterdag – zojuist die dag uitgebracht – was een grote hit bij een publiek van ongeveer 550 personen.

Waalkens en zijn manager Jelte Toxopeus zijn zeer tevreden over hun eerste jaar in het restaurant. Het bedrijf is in de zomermaanden populair bij dagtocht- en boottoeristen. Vorig jaar is het terras uitgebreid. De rustige wintermaanden hebben het afgelopen jaar een boost gekregen met lunches en bedrijfsfeesten.

Ook bruidsparen weten steeds vaker hun locatie te vinden. Toxopeus: “Vorig jaar hadden we bijna 40 bruiloften. Stellen zeggen hier ‘ja’ tegen elkaar en dan vindt hier ook het feest plaats. Alles op één locatie, dat vinden veel mensen leuk.”

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *