Pool doet alsof hij paspop is om na sluitingstijd winkels leeg te roven en uitgebreid te dineren | Buitenland

[ad_1]

Daar staat hij, in de rechterhoek. Met een rechte rug, tas in de hand en uitzicht op de oneindigheid. Een 22-jarige Poolse man pleegde een reeks bijna perfecte misdaden in de hoofdstad Warschau door zich voor te doen als mannequin.

Hij slaagde erin onopgemerkt alleen in een winkelcentrum in Warschau te blijven, zodat hij zijn slag kon slaan. Het is hem meerdere malen gelukt. Hij richtte zich op een juwelier, waar hij veel sieraden wist te stelen.

Op een politiefoto staat hij op een van die momenten, niet zo subtiel bevroren in de etalage van een winkel. Toch stabiel genoeg om niet opgemerkt te worden. “Hij bleef daar staan ​​tot iedereen wegging”, zei de politie van Warschau. “Toen hij voelde dat het veilig was, ging hij ‘op jacht’ en stal hij sieraden.”

Nog even een nieuwe outfit voordat hij nog meer ging eten.
Nog even een nieuwe outfit voordat hij nog meer ging eten. © Politie van Warschau

Hongerig

Op een andere avond zorgde hij ook goed voor zijn maag. Hij at zich vol in een van de bars in het winkelcentrum, ging naar een kledingwinkel om zijn eigen outfit in te ruilen voor dure merkkleding en keerde daarna terug voor nog een grote maaltijd. Totdat hij werd opgepakt door beveiligingspersoneel, die de politie belde.

De politie zegt dat de 22-jarige Pool verdacht wordt van meer inbraken in andere winkelcentra, waarbij hij geld uit de kassa’s zou hebben gestolen en na sluitingstijd spullen probeerde te stelen. De man zit nu in ieder geval drie maanden vast en kan binnenkort zijn daden aan de rechter toelichten. Hij riskeert een gevangenisstraf van maximaal tien jaar.

Afbeelding van de arrestatie van de Poolse dief.
Afbeelding van de arrestatie van de Poolse dief. © Politie van Warschau

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *