Wat Eten We Vandaag: Gevulde zoete aardappel met ranch dressing | Koken & Eten

[ad_1]

Zoete aardappelen zijn perfect om te braden. De reden hiervoor is dat het vruchtvlees van een zoete aardappel lekker zacht en zelfs zoeter wordt. In dit recept vullen we de aardappelen met huisgemaakt vegetarisch gehakt. Supermakkelijk te maken en superlekker.

Dit recept is afkomstig van Eatertainment.

Bereidingstijd: 30 minuten (+ 30 minuten wachttijd)
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch, hoofdgerecht

Ingrediënten:
– 600 g zoete aardappel
– 4 eetlepels olijfolie
– 200 g linzen
– 100 g walnoten
– 1 eetl tomatenpuree
– 1 eetl sojasaus
– 1 tl gerookt paprikapoeder
– 1 theelepel gemalen komijn
– 1 stengel lente-ui
– 100 g babyspinazie
– 40 g geraspte cheddar
– 2 eetlepels ranchdressing

Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijken Eatertainment.nl

Maak gratis online uw eigen receptenboek met uw favoriete recepten Eatertainment.nl. Plan ze met behulp van de weekmenuplanner. Ontdek talloze makkelijke recepten met o.a. voedingswaarden, tips, workshops en receptvideo’s. Vind persoonlijke eetinspiratie, online en bij jou in de buurt.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *