‘Brazilië, ik kom eraan’: Madonna geeft concert op legendarisch strand van Copacabana | Show

[ad_1]

Madonna geeft een concert op het wereldberoemde strand van Copacabana in Rio de Janeiro. Dat hebben de bedrijven die de show mogelijk maken vrijdag bevestigd, nadat eerder deze week een Instagram-bericht werd verspreid waarin de Queen of Pop aankondigde dat ze naar Brazilië komt.

“Brazilië, ik kom eraan”, zei de inmiddels 65-jarige superster deze week in een video die via Instagram werd verspreid door de bank Itaú, een van de grootste bedrijven in Brazilië. De bank maakt samen met de in Brazilië zeer populaire bierbrouwer Heineken de komst van Madonna naar het land mogelijk.

Meer details over onder meer de datum van het concert worden maandag op een persconferentie gegeven, blijkt uit een uitnodiging die Itaú en Heineken vrijdag naar journalisten stuurden.

In de Braziliaanse media en op internet gaan al enkele weken geruchten rond over een gratis optreden in Copacabana van Madonna, die sinds oktober op haar ‘Celebration’-tour is. Als datum wordt 4 mei vermeld. Het beroemde en zeer luxueuze Copacabana Palace hotel, een permanent onderkomen voor beroemdheden in de Braziliaanse stad, is al gereserveerd voor de Queen of Pop en haar entourage.

Het strand van Copacabana is een populaire plek voor grote artiesten en bands om gratis shows op te voeren voor een miljoenenpubliek. Onder meer de Rolling Stones, Rod Stewart en Lenny Kravitz traden er al op.

‘Oudejaarsavond komt vroeg’

De hotelsector in de stad heeft al enthousiast gereageerd op de komst van Madonna. “Oudejaarsavond valt dit jaar vroeg”, zegt Alfredo Lopes, hoofd van de vereniging van hotels in Rio de Janeiro. Hij doelde op de jaarlijkse nieuwjaarsviering op het iconische strand, die miljoenen mensen trekt terwijl bekende artiesten gratis optreden op verschillende podia op het strand en om middernacht een ruim tien minuten durende vuurwerkshow wordt gegeven vanaf pontons voor de kust. kust. Volgens Lopes kan de hotelbezetting in de dagen rondom Madonna’s concert oplopen tot honderd procent.


[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *