Twee mannen aangehouden op station na steekincident in trein: overal bloed in coupé | Binnenland

[ad_1]

met filmpjeBij een steekpartij in een trein op weg naar Groningen is een persoon gewond geraakt. Het vond plaats tussen Zwolle en Meppel. Op station Meppel zijn twee mannen uit de trein gehaald en aangehouden. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Björn Beerthuizen


Laatste update:
23:13

Rond 20.20 uur kreeg de politie een melding van een steekpartij in een trein tussen Zwolle en Meppel. Het betrof de intercity richting Groningen. Er zou een mes zijn gebruikt, waarbij een persoon gewond is geraakt. In Meppel werd de trein tot stilstand gebracht waar een grote politiemacht twee verdachten uit de trein verwijderde.

Het gewonde slachtoffer werd op het station behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht. In de coupé waar de steekpartij plaatsvond is veel bloed te zien. De twee verdachten zitten vast en worden momenteel verhoord.

Zat u in deze trein en heeft u meer informatie over het incident die u graag wilt delen? Stuur een e-mail met uw contactgegevens naar online@destentor.nl

Op station Meppel zijn vanavond twee verdachten aangehouden na een steekincident.  Eén persoon raakte gewond.
Op station Meppel zijn vanavond twee verdachten aangehouden na een steekincident. Eén persoon raakte gewond. © Compacte media

Persbureau Meter &numeppel
© Persbureau Meter &numeppel


[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *