Wat Eten We Vandaag: Gevulde eieren met groene asperge | Koken & Eten

[ad_1]

Wie houdt er niet van duivelse eieren? Je kunt allerlei variaties maken, wij gaan voor een gevuld ei met groene asperges. Wil je de borrelplank vullen met meerdere variaties? Maak het dan af met bijvoorbeeld gerookte zalm of gebakken chorizo.

Dit recept is afkomstig van Eatertainment.

Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 6
Categorie: drankjes en snacks

Ingrediënten:
– 6 eieren
– 2 eetlepels mayonaise
– ½ theelepel uienpoeder
– ½ theelepel knoflookpoeder
– ½ tl gerookt paprikapoeder
– Peper en zout
– 12 groene aspergetips

Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijken Eatertainment.nl

Maak gratis online uw eigen receptenboek met uw favoriete recepten Eatertainment.nl. Plan ze met behulp van de weekmenuplanner. Ontdek talloze makkelijke recepten met o.a. voedingswaarden, tips, workshops en receptvideo’s. Vind persoonlijke eetinspiratie, online en bij jou in de buurt.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *