Geschorste Alex Kroes gewoon aanwezig bij Ajax – Go Ahead Eagles | Nederlands voetbal

[ad_1]

Hoewel Alex Kroes dinsdagochtend vanwege ‘zeer sterke insider-indicaties’ werd geschorst als algemeen directeur van Ajax, was hij donderdagavond wel aanwezig bij de wedstrijd tussen Ajax en Go Ahead Eagles.

Kroes wilde geen commentaar geven op de reden van zijn aanwezigheid. Met zijn precaire aanwezigheid toont hij zich echter strijdlustig en keert mogelijk terug naar de Amsterdamse club.

Ook achter de schermen zoekt het bestuur naar manieren om het harde besluit tot schorsing en voorgenomen ontslag te verzwakken. Binnen de vereniging – het bestuur vertegenwoordigt de vereniging – kan Kroes op veel steun rekenen, ondanks zijn onhandige actie om tijdens de sollicitatieprocedure bij Ajax aandelen in de club te kopen. Kroes, die sinds zijn negende lid is van Ajax, nam plaats in het voor leden gereserveerde gedeelte van de Johan Cruijff Arena.

Interferentie van de F-zijde

Kroes heeft niet alleen een verleden bij Ajax, maar ook bij tegenstander Go Ahead Eagles. Kroes was directeur en aandeelhouder.

Ook het publiek in de Arena bemoeide zich donderdagavond met de administratieve zaken van Ajax. Vanaf de F-kant was het geluid ‘Fuck off Mosman’, een verwijzing naar Annette Mosman, lid van de raad van commissarissen. Ook zongen de fanatieke supporters kortstondig ‘kankermanagement’.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *