Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels ouders geworden van zoontje: ‘Heerlijk kuikentje’ | ShowJessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels zijn ouders geworden van hun eerste kind, zoon Xavier. Dat maakte het koppel trots bekend op Instagram. ‘Wij barsten helemaal van de liefde vanwege dit ongekend lekkere kuiken.’

Op Instagram delen de twee vier foto’s waarop ze de baby liefdevol kussen. “Vanaf 11 oktober 2023 in ons leven en niet meer weg te denken zonder”, schrijven ze verder bij de foto’s. ‘Trotse vader en moeder.’ De felicitaties voor het nieuwe koppel stromen al snel binnen, met onder meer Nicolette Kluijver, Famke Louise, Shelly Sterk en Miljuschka Witzenhausen. “Geniet samen van deze prachtige tijd”, schrijft Wendy van Dijk.

Vuijk maakte dit in maart bekend zwanger zijn. Het model deelde vervolgens een video waarin ze op bijzondere momenten te zien is met haar grote liefde Kaj Gorgels. ‘Ik heb Kaj getemd, ik heb het gedaan‘ zegt Vuijk bijvoorbeeld in een fragment uit 2018. Ook zijn er beelden van de eerste vakantie van de tortelduifjes en komt hun geadopteerde hond Bowie voorbij. De video eindigt met een ziekenhuisbezoek waarbij Vuijk en Gorgels voor het eerst naar de echo van hun ongeboren kindje kijken.

Vuijk onthulde het eind november een miskraam te hebben gehad. Ze omschreef het als ‘intens’ en ‘verdrietig’. Ik heb me nog nooit zo gedragen en me zo verbonden gevoeld. (…) Ik moest braken, poepen en bloeden tegelijk, maar na een intens uur was er rust, vertrouwen, liefde”, zegt Vuijk.

Vuijk en Gorgels maakten in 2018 bekend een relatie te hebben. Daarvoor hadden ze al een tijdje een relatie. De twee wonen nu samen op Ibiza.


Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *