Lionel Messi na lange afwezigheid meteen van grote waarde bij rentree voor Inter Miami | Voetbal

[ad_1]

met videoNa een afwezigheid van twee maanden scoorde Lionel Messi zaterdag twee doelpunten in vier minuten. De spelmaker hielp Inter Miami aan een 3-1 overwinning op Philadelphia Union in de Major League Soccer (MLS) met twee doelpunten en een assist.

Philadelphia nam in de tweede minuut de leiding dankzij een doelpunt van Mikael Uhre. Messi maakte in de 26e minuut gelijk na een pass van Luis Suarez en scoorde opnieuw in de 30e minuut. Diep in blessuretijd maakte Suarez er 3-1 van dankzij een assist van Messi, die zijn eerste gele kaart in de MLS kreeg voor het treuzelen bij een hoekschop.

De 37-jarige spelmaker is afwezig sinds hij een enkelblessure opliep tijdens de Copa América medio juli, en miste acht MLS-wedstrijden. Inter Miami staat comfortabel aan kop in de Eastern Conference.

De voormalige speler van FC Barcelona en Paris Saint-Germain heeft indrukwekkende statistieken als speler van Inter Miami. De Argentijnse superster speelde 29 wedstrijden voor Inter Miami, scoorde 25 doelpunten en gaf 16 assists.

Bekijk hieronder de doelpunten:

Wedstrijdcentrum
Bekijk alle programma’s, uitslagen en standen van de topcompetities in Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland, Engeland, België en Nederland in ons wedstrijdcentrumBekijk hieronder al onze podcasts en voetbalvideo’s.