Wat Eten We Vandaag: Romige frambozen mimosa met grapefruit en tijm | Koken & Eten

[ad_1]

Wilt u tijdens oudejaarsavond een speciaal drankje serveren? Zet dan deze frambozenmimosa op tafel. Een heerlijke combinatie van de zure frambozen met de romige yoghurt en de fruitige bubbels van de prosecco.

Dit recept is afkomstig van Eatertainment.

Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal porties: 6 personen
Categorie: drankjes & cocktails

Ingrediënten:
– 225 gram frambozen
– 60 ml volle yoghurt
– 1 fles prosecco
– 300 ml grapefruitsap
– 1 grapefruit
– 2 takjes tijm

Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijken Eatertainment.nl

Maak gratis online uw eigen receptenboek met uw favoriete recepten Eatertainment.nl. Plan ze met behulp van de weekmenuplanner. Ontdek talloze makkelijke recepten met o.a. voedingswaarden, tips, workshops en receptvideo’s. Vind persoonlijke eetinspiratie, online en bij jou in de buurt.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *