Griezelen in Deventer en een bijzondere dag op de kinderboerderij: dit is er deze herfstvakantie te doen | Home

[ad_1]

UW TIPSNu voor een groot deel van deze regio de herfstvakantie is aangebroken, ben je wellicht op zoek naar leuke uitstapjes. Zoals elke week helpen onze lezers je op weg: van koormuziek tot de kinderboerderij, en van een singlesfeestje tot een enge trip.

1. Jubileumconcert Christelijk mannenkoor, Dedemsvaart

Het Christelijk Mannenkoor Dedemsvaart bestaat zeventig jaar. Lezer Ben Harms heeft ons getipt dat dit gebeurt Zaterdagavond 28 oktober wordt groots gevierd met een jubileumconcert in de kerk De Antenne in Dedemsvaart.

Het concert begint om 19.30 uur en door een e-mail te sturen naar dit e-mailadres kunt u voorverkooptickets bestellen 12,50 euro per eenheid. Als je op het laatste moment kaartjes aan de deur wilt kopen, zijn dat kosten 15,00 euro per eenheid.

Adres: Wilhelminastraat 3, Dedemsvaart

2. Veertig jaar Kinderboerderij De Schouw, Zutphen

Deze week is er weer een jubileum: kinderboerderij De Schouw in Zutphen bestaat al veertig jaar. Aankomend Zaterdag 28 oktober Om dit festival te vieren kun je terecht in de kinderboerderij. Van 13.00 uur Er zijn allerlei leuke dingen te doen, zoals diverse spelletjes, springkastelen, een ballonnenclown, meedoen aan voederrondes en informatiestalletjes over dieren en de natuur. Er langskomen wel vrij.

Adres: Schouwlaksweg 2, Zutphen

3. Singlesfeest, Nieuwleusen

Heb jij zin in een gezellig avondje uit en ben je toevallig single? Zaterdag 28 oktober In Partycentrum De Deel wordt een speciale Singles Party gehouden. Dit is een speciale avond voor singles tussen de 40 en 67 jaar.

Er heerst de hele avond een ongedwongen sfeer zodat u een gezellige avond kunt hebben. Bij de start krijgen de gasten koffie en tussendoor worden er snacks rondgedeeld. Het feest begint om 8:30 IN DE AVOND en ticketkosten 13,50 euro per stuk. Deze kun je aan de deur kopen.

Adres: Partycentrum de Deel, Den Hulst 180, Nieuwleusen

4. Halloweentour, Deventer

Heb je zin om te schrikken? Dan kunt u Zaterdag 28 oktober maak een heel spannende Halloweenreis, zegt lezeres Marianne Steenbergen. Er zijn twee verschillende Halloweentours: de HAPPY Halloweentour voor jongere kinderen, die begint om 18.30 uur en duurt tot 19:00 uur en de SCARY Halloween-tour voor kinderen van 6 t/m 16 jaar, deze tour duurt van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Je betaalt voor alle Halloweentours 2,50 euro per persoon voor deelname. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is per groep één volwassen begeleider nodig.

Adres: De Horizon, Koningin Wilhelminalaan 20, Deventer

Heb jij ook een leuke tip voor andere lezers? Laat het ons weten via dit telefoontje of mail onze redacteur Bram via bram@destentor.nl.

Gaat jouw tip over deze week? Dan kun je onder dit artikel reageren.


[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *