Slachtoffer (15) Bilal Wahib raakte al z’n vrienden kwijt: ‘Door beste vriend in elkaar geslagen’ | Binnenland

[ad_1]

De minderjarige jongen die in 2021 op Instagram door acteur en rapper Bilal Wahib werd uitgedaagd om in ruil voor geld zijn geslachtsdelen te laten zien, ondervindt nog steeds dagelijks hinder van het incident. Leonardo, nu 15, heeft bijvoorbeeld nog steeds geen vrienden.

De jongen vertelde dinsdagavond in de talkshow Humberto van RTL 4 hoe het nu met hem gaat. Zelfs na twee jaar zegt hij nog steeds niet alleen te zijn. “Ik heb niemand”, vertelde hij, waarmee hij duidelijk liet zien dat hij het er moeilijk mee heeft. “Ik werd in elkaar geslagen door mijn eigen beste vriend. Hij deed mee met de andere jongens die mij pestten.”

Volgens hem is het leven van Leonardo compleet veranderd. Vroeger was hij vaak met zijn vrienden op straat te vinden, maar dat gebeurt niet meer. “Ik word buitengesloten en heb het gevoel dat ik geen vrienden meer kan maken. Ik vind het echt klote dat ik geen vrienden heb. Ik dacht dat mijn vrienden mij zouden steunen.” De jongen krijgt wel veel steun van zijn familie.

Leonardo, die vorig jaar ook met zijn verhaal naar de NOS kwam, hoopt uiteindelijk met de nasleep andere kinderen te helpen die slachtoffer worden van hetzelfde incident. Hij wil ook gaan acteren.

Wahib werd niet vervolgd vanwege zijn veelbesproken actie. Justitie heeft de zaak geseponeerd ondanks het feit dat er sprake was van een strafbaar feit, omdat zij van oordeel was dat er sprake was van ‘een volkomen misplaatste actie’.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *