Voetbalpodcast | ‘De eredivisie is over een week weer spannender dan we nu denken’ | Nederlands voetbal

[ad_1]

Na een interlandpauze is het weer tijd voor competitief voetbal. In de AD Voetbalpodcast blikt Etienne Verhoeff vooruit op de week van PSV met Leon ten Voorde. Met Twente weg, Sevilla weg en Feyenoord weg zal dit veel bepalen over het verloop van het seizoen. Ook bespreken ze de nooit aflatende jeugd van FC Twente en vertelt Wessel Penning over het nieuwe boek over Willem van Hanegem.

“FC Twente is al 24 wedstrijden ongeslagen in de Grolsch Veste. De vraag is dan: als PSV hier wint, wie gaat de ploeg van Bosz dan tegenhouden?’, zegt Ten Voorde over de wedstrijd van zaterdagavond. ‘Voor de neutrale fans zou het leuk zijn als Twente stunts zou uitvoeren tegen PSV.’

PSV heeft een zware week voor de boeg, na het tot nu toe relatief gemakkelijke competitieprogramma. “Opmerkelijk is dat alle topspelers uit de competitie vaak na de zware Champions League-wedstrijden blijven zitten. Dat wordt komend seizoen een hele uitdaging. De clubs hebben al overleg gehad over hoe dit op te lossen. PSV kende een eenvoudige start en daarna in een week tijd gingen ze naar FC Twente, naar Sevilla en naar Feyenoord.”

En voor wie het liedje over Dallinga en Wieffer leuk vindt, klik hier.

Beluister nu de gehele AD Voetbalpodcast via AD.nl, de AD App of je favoriete podcastplatform.

Schema Eredivisie seizoen 2023-2024
kijk hier het volledige eredivisieprogramma voor het seizoen 2023-2024, inclusief alle resultaten. Kijk naar hier de ranglijst.

Luister hier naar al onze voetbalpodcasts



Bekijk hier alle video’s over het Nederlandse voetbal

Voetbalpodcast met Etienne Verhoeff en Leon ten Voorde.
Voetbalpodcast met Etienne Verhoeff en Leon ten Voorde. © Maarten Visser en Marco de Swart

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *