Politie Noordoost-Fryslân slingert meerdere bestuurders op de bon voor rijden zonder (geldig) rijbewijs

[ad_1]

Verschillende inwoners uit het noordoosten van Fryslân hebben vorige week een boete gekregen voor het rijden zonder (geldig) rijbewijs. Ook drie mensen moesten hun auto inleveren.

Een inwoner van Gerkesklooster is dinsdag zijn auto kwijtgeraakt nadat hij herhaaldelijk zonder rijbewijs heeft gereden. De dag ervoor reed in Paezens een vrouw met een ongeldig rijbewijs; ze kon haar auto ook terugbrengen. Beiden kregen ook een boete.

Diezelfde dag werd in Burdaard een automobilist uit die woonplaats aangehouden na een snelheidsovertreding. Ook bleek dat hij niet over een geldig rijbewijs beschikte. Justitie zal op een later moment beslissen wat de gevolgen voor hem zullen zijn.

Een inwoner van Kootstertille is vrijdag opgepakt omdat zijn rijbewijs twee maanden geleden in beslag werd genomen en hij een boete kreeg. Een man uit Hurdegaryp werd diezelfde dag betrapt op rijden zonder rijbewijs en kreeg ook een bekeuring.

Een Kollumer is vrijdag van de weg gehaald omdat hij niet over een geldig rijbewijs beschikte. De man bleek een veelpleger en moest zijn auto achterlaten bij de agenten. Ook bleek de man onder invloed van drugs te zijn. Hij kreeg ook een boete.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *