PZC Voetbal Podcast #5 met Jeremy Hubregtse (MZC’11): mes in de rug, omgeturnde vriendin en een verzoek aan Kloetinge-doelman Braafhart | Amateurvoetbal

[ad_1]

MZC’11-aanwinst Jeremy Hubregtse is te gast in aflevering 5 van de PZC Voetbalpodcast. Presentator en sportjournalist Juriën Dam stelt hem samen met verslaggever Jan Dagevos op de proef.

Dagevos maakte het intern bekend: de eerste buscombinatie in het Zeeuwse voetbal. Maar er is geen grappige ondertoon meer rond de Hoek-Kloetinge derby. Veel supporters haken af, ook Hubregtse. Ook de prestaties van beide clubs komen aan bod. Dagevos zag een heel zwakke Hoek aan het werk, terwijl de winnende Kloetinge – die inmiddels een week vrij is – al vijf wedstrijden ongeslagen is. Positief, al gaat Dagevos niet over de kleding van doelman Mitchell Braafhart.



Bij Hubregtse gaat het om de prachtige 5-0 overwinning van MZC’11 op koploper Heinenoord en de goal van de tweedeklasser uit Zierikzee. Wat vond hij vóór zijn transfer eigenlijk van zijn huidige teamgenoten? En vindt hij nou echt dat zijn trainer Harro Hazelaar een grote mond heeft?

Het gaat ook over zijn tegenvallende afgelopen seizoen bij Kloetinge. Wat was er tegen hem en waarom was hij niet meer welkom in de slotfase van het seizoen? Ook zijn liefde voor de Rotterdamse eredivisiespeler Sparta en de invloed die dit had op zijn vriendin komen aan bod.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *