Ruzie leidt in Almelo tot explosie van geweld in woning waar vier kinderen slapen | Almelo

[ad_1]

Een verhit conflict over een autoreparatie mondde op 22 mei uit in een explosie van geweld in Almelo. Marco K. (36) ging die avond verhaal halen bij het latere slachtoffer en werd voor een huis met messen gezwaaid, geslagen en gestoken. waar vier kinderen sliepen. Het Openbaar Ministerie eist K. 18 maanden cel.

Hoe is het ooit zover gekomen? Die vraag wil de rechtbank maandagmiddag graag door K. laten beantwoorden. Want K., die in een andere strafzaak was geschorst en een enkelband droeg van Justitie, trekt samen met zijn neef ten strijde tegen een gezin aan de Rohofstraat.

De beelden en het geluidsfragment worden aanstaande maandag afzonderlijk in de rechtszaal afgespeeld en laten niets aan de verbeelding over. Eigenlijk zijn het zonder geluid al schokkende beelden. Daarop is te zien hoe twee mannen met in elke hand een groot mes loslieten op de voordeur van een huis en de ramen van de woonkamer. Mensen trappen en slaan tegen deuren en ramen. Als de ruiten van de deur kapot gaan, steekt een van de mannen het mes meerdere keren in.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *