Mark Afman verlengt contract bij Sudosa-Desto. ‘Grootste deel van de groep blijft bij elkaar’

[ad_1]

Een week voordat Visser Assen/Sudosa-Desto het seizoen hervat in de kwartfinale tegen vv Utrecht heeft hoofdtrainer Mark Afman zijn contract bij de Eredivisieploeg met een jaar verlengd. Ook assistent Stefan van der Veen en teammanager Stefan Rutgers blijven aan het team verbonden.

“Het ziet er gewoon heel goed uit voor volgend seizoen”, zei Afman na het tekenen van zijn contract. “Het grootste deel van de groep blijft bij elkaar. Dit betekent dat je langzaam, stap voor stap, verder kunt bouwen. Daarnaast zal Iris Reinders de selectie versterken.”

Afman is zeer tevreden dat zijn selectie en staf intact blijven. “Daar ben ik heel blij mee. Tot nu toe is alleen duidelijk dat Lisa Louwrink ons ​​gaat verlaten. Soms lukt het wel als er veel nieuwe spelers komen, maar dit seizoen zie je dat teams als VC Sneek en Apollo 8, die al een tijdje met een vaste kern spelen, het hoogst geëindigd zijn. ”

‘We willen komend seizoen serieus om prijzen strijden’

“We willen komend seizoen serieus om de prijzen strijden. We komen dichterbij en nu willen we verder.” Maar ook nu heeft Sudosa-Desto nog serieus uitzicht op een hoofdprijs. Hoewel de ploeg van Afman niet als favoriet aan de strijd om de landstitel begint, is het een gevaarlijke outsider.

“Om ons te plaatsen voor de halve finales moeten we eerst op bezoek in Utrecht (de verliezend finalist van vorig seizoen, red.). Dat wordt al lastig genoeg.” De eerste wedstrijd is op donderdag 11 april in Utrecht, waarna de return op zondag 14 april in Assen volgt.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *