Servicevoorwaarden

Algemene Voorwaarden

Bedankt voor het gebruik van Dutch Nieuws-website. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u de website gebruikt. Door op de “Accepteren” knop te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, gaat u volledig en onvoorwaardelijk akkoord met deze voorwaarden. Indien u het niet eens bent met deze voorwaarden, gelieve de website niet te gebruiken.

1. Inhoud

– Dutch Nieuws-website biedt nieuwsinhoud van betrouwbare bronnen, maar wij kunnen niet garanderen dat deze inhoud accuraat of volledig is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of onjuistheden in de verstrekte informatie.

– Het kopiĆ«ren of verspreiden van de verstrekte inhoud zonder voorafgaande toestemming van Dutch Nieuws-website is uitdrukkelijk verboden.

2. Privacy

– Wij respecteren de privacy van onze gebruikers en zijn toegewijd aan de bescherming van hun persoonlijke gegevens volgens ons privacybeleid. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

3. Externe links

– Dutch Nieuws-website bevat externe links die u naar andere websites kunnen leiden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites of enige schade die kan ontstaan door het gebruik ervan.

4. Aansprakelijkheid

– Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe of indirecte verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van de website of het onvermogen om deze te gebruiken.

5. Wijzigingen

– Wij behouden het recht om deze voorwaarden op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Gebruikers dienen regelmatig deze voorwaarden te raadplegen voor eventuele updates.

6. Contact

– Indien u vragen of opmerkingen heeft over onze voorwaarden, neem dan contact met ons op via de contactpagina op de website.

Bedankt voor het gebruik van de website en wij wensen u veel leesplezier met het laatste Nederlandse nieuws.